KATASTROFALAN SCENARIJ ZA DINAMO: / Za utakmicu godine protiv Villarreala ostali bez najvažnijeg igrača - 'Sve mu je nateklo'

Image

O svemu je govorio Krznar nakon utakmice

11.4.2021.
22:53
VOYO logo

Nogometaši Dinama vratili su se na vrh ljestvice Prve HNL 2-0 (1-0) pobjedom na gotovanju u Kranjčevićevoj ulici protiv posljednje Lokomotive.

Strijelci za novi uspjeh Dinama bili su Gvardiol (30) i Atiemwen (69).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je rutinski upisao tri boda protiv ove sezOne slabašne Lokomotive, prvi pogodak na utakmici Gvardiol je postigao u 30. minuti, nakon što je neometan primio loptu u suparničkom kaznenom prostoru ona mu je malo pobjegla, ali je potom klizećim startom uputio udarac sa 14 metara koji je iznenadio Hendiju.

Pobjedu je potvrdio Atiemwen u 69. minuti, Jakić je uputio dugu loptu u kazneni prostor Lokomotive, tamo ju je Oršić spustio glavom točno u trk Atiemwenu koji je imao lagan zadatak zatresti mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

11.04.2021., stadion u Kranjcevicevoj, Zagreb - Hrvatski Telekom Prva liga, 28. kolo, NK Lokomotiva - GNK Dinamo. Petar Stojanovic, Josko Gvardiol

Photo: Josip Regovic/PIXSELL

Nema Ademija ni Petkovića?

Osim ovih dvaju lijepih poteza Dinamovih igrača, odmah na početku susreta imali smo i jednu nemilu scenu. Naime, u sudaru s igračem Lokomotive stradalo je stopalo kapetanu Arijanu Ademiju. Ademi nije izašao iz igre iako je gadno šepao već je nastavio sve do drugog dijela kada ga je trener Krznar zamijenio. Ispalo je na kraju kako bi ozljeda mogla biti ozbiljna i Ademi bi mogao izbivati za utakmicu s Villarrealom.

O svemu je govorio Krznar nakon utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naša taktika s Tolićem je funkcionirala polovično. Nismo imali igrača za dubinu. Nismo ništa pametniji nego prije utakmice. Ademiju je natečeno stopalo, moramo pričekati rendgen, ali prognoze nisu dobre. Nakon sjajnog prvog dijela htjeli smo gol u prvih deset minuta drugog dijela, ali dogodilo se obrnuto", rekao je Krznar i otkrio kako Bruno Petković protiv Villarreala vjerojatno neće igrati od prve minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo