Legendarna obitelj će trenirati veliku hrvatsku nadu!

13.11.2014.
14:43
VOYO logo

John Evert, je osnivač Evert Tennis akademije u Boci Raton, od koje je napravio jedan od najuspješnijih teniskih centara na svijetu, a trenirao je mnoge velike igračice i igrače, poput Andyja Roddicka, Sebastiena Grosjeana, Tatjane Golovin i, donedavno, Madison Keys. On će se priključiti stručnom timu Donne Vekić u kojem ostaje i Iva Majoli.

"Jako se radujem početku suradnje s Johnom. Njegovo iskustvo i znanje svrstavaju ga u trenerski vrh svjetskog tenisa i drago mi je što ću imati priliku učiti od njega", rekla je mlada Osječanka, trenutačno 85. igračica svijeta, i dodala:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Također se radujem što ću moći dodatno razvijati svoj odnos s Chris i učiti od nje što je potrebno napraviti da bih ostvarila svoj cilj i postala što bolja tenisačica. Sretna sam i zbog nastavka suradnje s Ivom Majoli jer ona je uvijek bila tu za mene. Uvjerena sam da će John i Iva činiti sjajan tim".

"Donna je jedna od najvećih nada današnjeg ženskog tenisa. Nemam nikakve dvojbe da ima potencijal postati jedna od njboljih tenisačica svijeta i moj je zadatak pomoći joj da dođe do vrha", istaknuo je Evert koji će i putovati uz Vekić na značajan broj turnira tijekom 2015. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo