ARGENTINA U NEVIĐENOM TRANSU: / 'Dogodilo se čudo u Zagrebu, da čuda se događaju, uštipnite me, je li to istina?'

Image
Foto: Screenshot: Ole

U Argentini je zavladalo veliko oduševljenje zbog osvajanja prvog Davis Cup naslova u povijesti za ovu zemlju.

27.11.2016.
22:57
Screenshot: Ole
VOYO logo

I to na kakav način! Argentina je bila na rubu poraza. U odlučujući dan ušla je s negativnim rezultatom od 2-1 u dvobojima. Četvrti meč između Marina Čilića i Juana Martina del Potra sve do trećeg seta išao je na ruku Hrvatskoj.

Image

ŠOK U ZAGREBAČKOJ ARENI: Gotovo je! Karlović pao u tri seta, Argentina je pobjednik Davis Cupa!

Del Potro pokazao kvalitetu i uskrsnuo Argentinu

Marin je vodio 2-0, ali onda se del Potro uspio oporaviti, preokrenuti i čak sa slomljenim prstom uskrsnuti Argentinu. U posljednjem, odlučujućem petom meču nedjeljnog završnog dana finala Davis Cupa u Zagrebu, Delbonis je lako svladao Ivu Karlovića 3-0 u setovima. Slavlje u Argentini moglo je početi. I u Argentini i u Areni Zagreb.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dogodilo se čudo u Zagrebu! Nakon što je del Potro okrenuo 0-2 protiv Čilića u pobjedu 3-2, Delbonis je pobijedio Karlovića i po prvi puta donio salataru Argentini. Uštipnite me, je li to istina?", stoji u izvještaju argentinskog dnevnog lista Ole koji s puno uzbuđenja piše o velikom supjehu za argentinski tenis.

'Uživajte u tulumu jer je ova pobjeda nadizašla sve barijere ikad u argentinskom tenisu'

"Nije bitno ako ste sumnjali u del Potra kad je bio na rubu poraza, nije bitno jeste li pratiti Delbinev meč protiv Karlovića, uživajte u tulumu jer je ova pobjeda nadizašla sve barijere ikad u argentinskom tenisu. Osvojili smo prvi Davis Cup naslov i to kao gosti s igračima od kojih nitko nije u TOP 20, protiv Hrvatske koja u svojim redovima ima šestog igrača svijeta Čilića. Ma to je van svake logike. Argentinska himna slušala se u Areni Zagreb. Pobjednička. Naša".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

La Nacion javlja:

"Argentina je šampion! Za povijest. Delbonis je pobijedio Karlovića i donio Argentini prvi naslov prvaka Davis Cupa. Čuda se događaju. U tenisu centimetri te dijele od poraza do pobijede. Argentina je do naslova u nedjelju u Areni Zagreb došla sjajnom predstavom del Potra protiv Čilića, a onda i delbonisa nad Karlovićem za prvi naslov u povijesti".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Tycsports hvali Delbonisa i diže ga u nebesa.

"Sjajna Delboniseva ruka odvela je Argentinu prema prvom naslovu prvaka svijeta. Delbonis je pobijedio u najvećem meču u povijesti argentinskog tenisa pobijedivši Karlovića 6-3, 6-4, 6-2, tako osvojivši za svoju zemlju Davis Cup naslov. Čovjek je kreirao povijest".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo