SUTRA PRIJENOS NA RTL-U / Nijemci još prije pet dana rasprodali cijelu dvoranu! Cindrić za RTL: 'Mi uvijek idemo na pobjedu'

Od 14:30 uz izravan prijenos na RTL-u, vidjet ćemo može li Hrvatska uzvratiti za zagrebački poraz od prije dva dana

25.10.2019.
20:02
VOYO logo

Hrvatski rukometaši odradili su zadnji trening u Hannoveru uoči sutrašnje prijateljske utakmice protiv Njemačke.  

Od 14:30 uz izravan prijenos na RTL-u, vidjet ćemo može li Hrvatska uzvratiti za zagrebački poraz od prije dva dana. Za razliku od zagrebačke Arene, ona u Hannoveru rasprodana je još prije pet dana. Nijemci, za razliku od Hrvata, ne biraju utakmice, prijateljska ili službena, pristup je isti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

RTL-ova reporterka Ines Goda u RTL-u Danas uoči sutrašnje utakmice razgovarala je s hrvatskim reprezentativcem Lukom Cindrićem koji je kazao da će se sutra pokušati revanširati za poraz u Zagrebu. 

VEZANI ČLANAK

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Červar inzistira na snažnoj obrani i kontrama

"Naravno, mi uvijek idemo na pobjedu. Prije svega nadam se da ćemo ubrzati svoju igru", rekao je Cindrić te dodao da je izbornik Lino Červar inzistirao na igri s kontrama i polukontrama sa snažnom obranom. 

"Nijemci nas s ničim ne mogu iznenaditi, ali dosta ovisi i o nama", kazao je Cindrić. Smatra kako je cilj priprema da svi igrači dobiju svoju šansu na terenu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Smanjiti broj tehničkih pogrešaka

"Bilo bi lijepo da završimo s pobjedom, ja se iskreno nadam da hoćemo", rekao je Cindrić te dodao da je izbornik inzistirao da smanje broj tehničkih pogrešaka u igri.

"Tako da nam Nijemci ne dolaze lako do pogodaka", kazao je Cindrić. Červar je tražio i da pojačaju obranu. "Ona mora biti naša najjača karika, ako želimo ostvariti neki bolji rezultat", kazao je Cindrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo