I FILIP IVIĆ SE VRAĆA U ZAGREB: / 'Želim klub vratiti na pobjedničke staze'

Image

'Veseli me što ću biti doma gdje su mi svi prijatelji i rodbina'

23.3.2021.
15:59
VOYO logo

Rukometni klub PPD Zagreb za sljedeću je sezonu osigurao povratak još jednog hrvatskog reprezentativca potpisavši jednogodišnji ugovor s 28-godišnjim vratarom Filipom Ivićem koji se nakon pet godina vraća u matični klub.

13 godina proveo u Zagrebu

Ivić će se tako pridružiti reprezentativnim kolegama, kružnom napadaču Željku Musi i desnom krilu Ivanu Čupiću koji su pojačali hrvatskog prvaka za sljedeću sezonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivić je tijekom 13 godina provedenih u Zagrebu stekao naklonost navijača, a njegove vratarske kvalitete prepoznali su i veliki europski klubovi pa je 2016. prešao u poljski Vive Kielce u kojem je proveo tri sezone. Potom je jednu sezonu branio u njemačkom Gummersbachu, da bi prošle godine stigao u Celje PL.

'Htio sam se vratiti u Zagreb kako bi klub vratio na pobjedničke staze'

"Prije svega se moram zahvaliti rukometnom klubu Celje PL s kojim sam dogovorio raskid ugovora. Zaista mi je tamo bilo lijepo ovih godinu dana i hvala im na korektnom i profesionalnom odnosu te im želim sreću u budućnosti. Htio sam se vratiti u Zagreb kako bi klub vratio na pobjedničke staze uz već poznata pojačanja od sljedeće sezone. Sigurno neće biti ni lagano, ni jednostavno, jer je EHF Liga prvaka iz godine u godinu sve jače natjecanje. Vjerujem u svoj klub, dobro se osjećam i siguran sam da ću opravdati svoj dolazak. Veseli me što ću biti doma gdje su mi svi prijatelji i rodbina, ali i klub u kojem sam proveo najljepše trenutke. Jedva čekam novu sezonu i prvu utakmicu u Zagrebovom dresu", izjavio Filip Ivić nakon potpisivanja ugovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo