hansen prvi / Duvnjak treći najbolji rukometaš svijeta: ove sezone u Ligi prvaka zabio 141 gol

Image
Foto: AP

Domagoj Duvnjak, igrač hrvatske reprezentacije i njemačkog Kiela, bio je najbolji igrač svijeta 2013. Prije njega to je priznanje dobio Ivano Balić 2006. i 2003. godine

10.6.2016.
14:27
AP
VOYO logo

Lijevo krilo danske reprezentacije i francuskog PSG-a Mikkel Hansen (28) najbolji je rukometaš svijeta u 2015. godini, dok je hrvatski srednji vanjski igrač Domagoj Duvnjak (28) zauzeo treće mjesto, priopćila je Svjetska rukometna organizacija (IHF).

U izboru su sudjelovali rukometni djelatnici, mediji i navijači. Na drugom mjestu našao se Nikola Karabatić, vanjski igrač PSG-a i Francuske, koji je bio pobjednik godinu dana ranije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domagoj Duvnjak, igrač hrvatske reprezentacije i njemačkog Kiela, bio je najbolji igrač svijeta 2013. Prije njega to je priznanje dobio Ivano Balić 2006. i 2003. godine.

U ženskoj konkurenciji najbolja u 2015. je Rumunjka Cristina Neagu, rukometašica crnogorske Budućnosti. Neagu je te sezone zajedno s hrvatskom igračicom u Vardaru Andreom Penezić podijelila prvo mjesto po broju zabijenih golova u Ligi prvakinja. Obje su zabile po 102 gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo