DANSKI IZBORNIK NAKON 'RAZBIJANJA' KAUBOJA OTKRIO: / 'Bojao sam se prije utakmice, mislio sam da će oni ginuti na terenu, ali...'

Image

U četvrtfinale iz 'hrvatske' skupine idu reprezentacije Danske i Katara

26.1.2021.
11:07
VOYO logo

Hrvatski rukometaši u ponedjeljak su pretrpjeli težak poraz od Danske 26-38 nakon kojeg su ostali bez plasmana u četvrtfinale.

Image
DANSKI MEDIJI NASLAĐUJU SE NAKON KATASTROFE KAUBOJA: /

'Mi smo imali proljev, ali Hrvati su se za***ali...'

Image
DANSKI MEDIJI NASLAĐUJU SE NAKON KATASTROFE KAUBOJA: /

'Mi smo imali proljev, ali Hrvati su se za***ali...'

Hrvatskoj je za prolaz igrala samo pobjeda, no upisala je težak poraz pa uz Dansku dalje ide i Katar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potop u nastavku

Hrvatska je doživjela debakl protiv svjetskih prvaka Danaca i jedan od najtežih poraza u povijesti. Nakon dobrih 15 minuta, Danci su zaigrali ozbiljnije i kaznili sve hrvatske nedostatke kojih je u Egiptu bilo pregršt. Dva gola razlike na poluvremenu davao je nadu Červarovim izabranicima, a onda je u drugom dijelu uslijedio masakr bez milosti Danaca. U 20 mijuta drugog dijela Hrvatska je zabila samo četiri gola i na trenutke izgledala poput Urugvaja ili DR Konga.

Sedmorica danskih igrača imali su ozbiljne želučane tegobe uoči ove utakmice, a najteže je prošla najveća danska zvijezda Mikkel Hansen, koji nije bio u sastavu. Iako je danski izbornik Nikolaj Jacobsen kazao da ga ne zanima pobjeda, oni su na ovoj utakmici igrali dovoljno dobro da razbiju bilo kakvu nadu na ovom prvenstvu neprepoznatljive Hrvatske, koju je načeo Japan, razbila Argentina, a dokrajčila Danska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Vatra u očima'

Danski izbornik Jacobsen je nakon utakmice priznao da se pribojavao utakmice protiv Hrvatske.

Image

Nikolaj Jacobsen

"Priznajem da sam malo strahovao od protivničke momčadi. Bojao sam se da će Hrvati izaći s vatrom u očima i ginuti na terenu, a da mi to nećemo imati", rekao je i nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odigrali smo veliku utakmicu kao momčad, impresioniran sam. Prije utakmice išao sam po hotelskim sobama vidjeti tko može igrati jer nas je mučila crijevna viroza, ali i u takvim uvjetima smo pobijedili."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo