MARCA OTKRIVA: / Zidane nakon poraza od Atlética očitao bukvicu Modriću i društvu

Image
Foto: AFP, GERARD JULIEN

Trener Real Madrida Zinedine Zidane odmah je nakon susreta 26. kola La Lige protiv Atlético Madrida, kojeg su , svoje igrače poslao ravno u svlačionicu.

29.2.2016.
13:04
AFP, GERARD JULIEN
VOYO logo

Ovaj spomenuti dnevni sportski list piše kako, unatoč tome što ga je poraz jako zabolio, Zidane nije gubio živce. Međutim, u svlačionici je nakon utakmice podigao ton na svoje igrače i očitao im bukvicu. Što je totalna suprotnost njegovom dosadašnjem načinu kojim se obraćao na timskim razgovorima svojim izabranicima.

Image
ZIDANE ODLAZI IZ REALA? /

'Mijenjat će se momčad, a možda i trener'

Image
ZIDANE ODLAZI IZ REALA? /

'Mijenjat će se momčad, a možda i trener'

Njegov govor igračima trajao je otprilike 10 minuta. Zidane je govorio prilično jasno, bez zamuckivanja. Francuz se tako po prvi puta postavio izrazito autoritativno, drugačije nego što je to ranije bio slučaj. Po prvi puta od kad je preuzeo Real Madrid Zidane je morao iskritizirati svoje igrače i jasno im dati do znanja da se nisu borili, da im je pristup utakmici bio ispod očekivanog, a da su predanost nogometnim obvezama i zalaganje na travnjaku protiv Rojiblancosa bili na nuli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

"Sezona nije gotova, nema odustajanja"

Zidane je jasno poručio kako sezona nije gotova i kako on osobno nikome neće dopustiti da se preda. Liga prvaka je još uvijek aktualna, tu Kraljevi mogu još nešto ostvariti i tome će se posvetiti.

"Neće biti nikakvog odustajanja. Moramo i dalje biti usredotočeni na nastavak sezone", jasno je dao do znanja Zizou.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Porazom protiv Atlético Madrida, ambicije Madriđana za osvajanje lige srušile su se kao kula od karata. Ali, Zidane je svojim igračima naredio da se i dalje Ronaldo, Modrić i ostali moraju boriti u svakoj sljedećoj utakmici La Lige. Jer, ligaške utakmice će im od sad služiti za svojevsrnu pripremu za izazove u Ligi prvaka. Motor Kraljeva će od sad pa nadalje morati biti upaljen.

"Sami sebe trebamo kriviti za ovaj poraz. Ali, isto tako smo svjesni da možemo ovo sve još ispraviti", poruka je Zidanea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo