'Sve mi se gadi, zauvijek bih nestao iz Hrvatske!'

Ovoga puta sve je prošlo u vedrom raspoloženju i bez kravala. Na 3.

1.3.2011.
0:14
VOYO logo

Izvršni dopredsjednik Dinama i najjači Markovićev čovjek bio je u žurbi, ali ipak nije izdržao da se u prolazu ne obrati novinarima.

"Sve ovo što se događa u hrvatskom nogometu mi se gadi, jako gadi i da mi nogomet nije toliko dao i da nisam od nogometa toliko puno dobio, odmah bih zauvijek nestao iz hrvatskog nogometa, ma i iz hrvatske države. Ovaj Savez je u zadnjih dvadesetak godina postao jednim od najozbiljnijih nogometnih saveza ikada u svijetu. Ne razumijem tolike napade i optužbe na ljude koji vode ovaj Savez", počeo je Mamić pa dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Evo, i sada na ovome Izvršnom odboru pod točkom 'financije', vidjeli smo koliko je HNS dobro vođen. Žao mi je što se sve ovo događa u našem nogometu i morat će proći godine i godine da bismo opet zadobili povjerenje. Smeta mi podjela krivice između dviju strana u borbi za Savez, ne podjela krivice, nego i optužbe prema sadašnjim čelnicima HNS-a", dodao je Maminjo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje je li njegov sin zaista u sukobu interesa kako stoji u dopisu Ministarstva prosvjete znanosti i športa, Mamić je pomirljivim tonom rekao:

"Ovako stoje stvari... moj sin nije ni u kakvom sukobu interesa, on nije sudjelovao niti u jednom transferu u ili iz Dinama. No, taj zakon je tako napisan da se zaista može shvatiti da je moj sin u sukobu interesa, stoga ću on uskoro doći u HNS i vratiti licencu. Eto, da mu ja ne radim probleme", zaključio je Dinamov gazda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo