Incident dobio nastavak, Štimac neugodno iznenađen!

Igor Štimac podvukao je crtu nakon što je hrvatska reprezentacija u utakmicama sa Srbijom i Walesom osvojila šest bodova.

28.3.2013.
11:08
VOYO logo

Izbornik je posebno zadovoljan što na Maksimiru nije bilo incidenata, ali se putem Facebooka osvrnuo i na incident nakon utakmice s Walesom.

"Poštovani navijači, osjećam potrebu napisati sljedeće... Nakon utakmice u Walesu bio sam neugodno iznenađen pokušajem provokacije od strane nekolicine neidentificiranih osoba koje su (još ne znamo kako) uspjele ući u prostoriju za tiskovnu konferenciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vidim da se sad na mojoj stranici javljaju pojedinci, pod nekakvim čudnim imena, tražeći od mene objašnjenja i nazivajući spomenute "hrvatskim navijačima"?! Što se mene osobno tiče, pravi navijač bodri i ljubi svoju reprezentaciju uvijek i svugdje, a ne rješava svoje privatne animozitete na tribinama dok traje utakmica. Pravi navijač ne daje sebi za pravo neovlašteno upadati na tiskovnu konferenciju i remetiti tijek iste. Pravi navijač nikada neće svojim ponašanjem dekoncentrirati vlastitu reprezentaciju i umanjivati joj izglede u ostvarenju pobjede.

Još jednom pozdravljam sve Vas koji ste doprinjeli sjajnoj atmosferi na Maksimiru prošli petak. Posebno pozdravljam sve Vas koji ste stigli čak do Walesa i bili nam sjajna podrška tijekom čitave utakmice i nadam se kako ste svi sretno stigli na svoja odredišta... Vaš izbornik", napisao je Štimac na Facebook profilu na kojem ima više od 60 tisuća prijatelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo