REAL TRAŽI NOVOG TRENERA: / Pojavila se lista kandidata, nagađa se i gdje bi Zidane mogao nastaviti karijeru

Image

Real kreće u potragu za novim trenerom.

31.5.2018.
13:59
VOYO logo

Legendarni francuski nogometaš Zinedine Zidane u četvrtak je dao otkaz na klupi Real Madrida. Kao glavni razlog naveo je kako ne vidi da i dalje može biti uspješan kao do sada u klubu jer je teško nadmašiti tri uzastopne Lige prvaka.

Image
ZIDANE ŠOKIRAO MADRID: /

Francuz na presici objavio da odlazi iz Reala i pojasnio razloge svoje odluke

Image
ZIDANE ŠOKIRAO MADRID: /

Francuz na presici objavio da odlazi iz Reala i pojasnio razloge svoje odluke

Odmah po objavi o njegovu odlasku krenule su špekulacije o potencijalnim nasljednicima. Pojavila su se imena poput Mauricija Pochettina, njemačkog izbornika Jaochima Löwa, Massimiliano Allegri, Maurizio Sarri, Guti, Jurgen Klopp, Solari, Arsene Wenger, ali i Antonio Conte. Španjolski mediji najveću prednost daju prvom od njih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gdje će Francuz

Također pitanje je što budućnost nosi Zidaneu. Nedavno se pisalo da bi mogao preuzeti klupu francuske reprezentacije jer bi nju navodno poslije Svjetskog prvenstva u Rusiji mogao napustiti Didier Deschamps. On je sam na presici rekao da za sada ne namjerava voditi neki klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zidane je prvu momčad Reala preuzeo u sjiečnju 2016. godine, nakon što je Rafaelu Benitezu uručen otkaz. U prvoj polusezoni pod Zidaneovim vodstvom 'kraljevski klub' je osvojio Ligu prvaka pobijedivši Atletico Madrid u finalu boljim izvođenjem jedanesteraca.

U sljedećoj sezoni Real je pod Zidaneovim vodstvom napravio nešto što mu nije uspjelo 59 godina, osvojivši i naslov prvaka španjolske i Ligu prvaka, kad su u finalu sa 4-1 nadigrali Juventus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ove godine Madriđani nisu briljirali u domaćem prvenstvu, u kojem su zaostali za Barcelonom velikih 17 bodova, ali su ponovno napravili nešto što nitko nije uspio u posljednjih 42 godine, otkako je Bayern triput zaredom osvojio tadašnji Kup europskih prvaka iz kojeg je kasnije nastala današnja Liga prvaka. Zidane se trijumfom u Kijevu pridružio Bobu Paisleyju i Carlu Ancelottiju, kao jedan od trojice trenera s tri naslova klupskog prvaka Europe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo