Incident na Štimčevoj presici: 'Zamijenio sam ga zbog idiota'

Hrvatska nogometna reprezentacija je teškom mukom na gostovanju svladala Wales 2:1 golovima Lovrena i Dudua, a konferenciju za medije nakon susreta obilježio je incident.

27.3.2013.
9:03
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija je u 6. kolu kvalifikacija za SP upisala petu pobjedu te zadržala korak na vrhu ljestvice s vodećom Belgijom, a Igor Štimac je izjavio kako nas je u Swanseaju pomazila i sreća.

"Bili smo sretniji nego inače, a Wales je izgledao neusporedivo bolje nego u prvoj utakmici protiv nas. U prvom poluvremenu nismo bili precizni i brzi u dodavanju, nismo se dovoljno kretali i bili smo sretni da nismo primili i više od jednog gola. Molio sam Boga da se to ne dogodi. Nismo imali ni dovoljno svježine, što sam i očekivao nakon pražnjenja protiv Srbije. Modrić i Rakitić uopće nisu bili u utakmici, a iznenadilo me da je tako podbacio Badelj", kazao je Štimac kojeg je dočekalo i pitanje je li Sammir podbacio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne, nije podbacio. Njega sam zamijenio zbog nekoliko idiota među našim navijačima koji su mu počeli zviždati, pa sam mislio da bi to moglo poremetiti koncentraciju ostalim igračima", kazao je Štimac, a tada mu se obratio hrvatski navijač koji je bez novinarske akreditacije ušao u prostoriju u kojoj se održavala konferencija za medije:

"Nije li bolje da ga onda uopće nema u momčadi?", pitao je navijač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tko ste vi?", uzvratio je Štimac dvojcu iz publike i poručio.

"Napustite prostoriju. Ti nisi novinar, a nisi ni navijač Hrvatske", rekao je Štimac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Wales - Hrvatska 1-2 (Bale 21-11m / Lovren 77, Eduardo 87) Belgija - Makedonija 1-0 (Hazard 62) Srbija - Škotska 2-0 (Đuričić 59, 66) Redoslijed: 1. Belgija 16 (6), 2, Hrvatska 16 (6), 3. Srbija 7 (6), 4. Wales 6 (6), 5. Makedonija 4 (6), 6. Škotska 1 (6)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo