ČOVJEK OD RIJEČI / Bellingham ispunio obećanje koje je dao kada je potpisao za Real: Već je znatno bolji nego što je Bale ikad bio

Image
Foto: profimedia

Engleski reprezentativac Jude Bellingham ljetos je stigao u Real iz Borussije Dortmund za više od 100 milijuna eura, a već u prvoj sezoni je opravdao uloženi novac

13.5.2024.
10:55
profimedia
VOYO logo

Real Madrid već je osigurao naslov prvaka Španjolske, a pehar im je uručen u njihovom trening kampu odakle su proslavu preselili na glavni gradski trg.

Image
MALE TAJNE VELIKIH MAJSTORA /

Bellingham otkrio što Ancelotti radi uoči utakmica

Image
MALE TAJNE VELIKIH MAJSTORA /

Bellingham otkrio što Ancelotti radi uoči utakmica

Na Cibeles je došao velik broj navijača Reala, a većina igrača obratila se svojim obožavateljima. Nakon toga igrači su napravili krug po centru Madrida u autobusu s otvorenim krovom kako bi i na taj način pozdravili i još bliže bili navijačima koji su došli kako bi s njima proslavili osvojenu titulu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Engleski reprezentativac Jude Bellingham ljetos je stigao u Real iz Borussije Dortmund za više od 100 milijuna eura, a već u prvoj sezoni je opravdao uloženi novac. Navijači su ga prihvatili na fantastičan način i jasno je koliko Englez uživa u Madridu. Po dolasku je svima obećao da će se potruditi što prije naučiti španjolski jezik i da će na kraju sezone davati izjave na španjolskom.

Za vrijeme proslave novinar je pitao Bellinghama za izjavu na španjolskom, a on je to i napravio u društvu Viniciusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako sam sretan. Ovdje sam s najboljim igračem svijeta i uživamo", rekao je Bellingham dok je Vinicius govorio da je Jude zapravo najbolji na svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolci su oduševljeni njegovom željom za učenjem španjolskog jezika, u istoj mjeri koliko su primjerice bili razočarani i ljutiti na Garetha Balea koji za sve one godine provedene u Madridu nikada nije pokazao zanimanje za razgovaranjem na španjolskom jeziku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo