Nije do pogreške / Inter odlučio: Golman koji će ih možda koštati naslova prvaka na kraju sezone odlazi iz kluba

Image
Foto: Profimedia

Interu dolazi novi rezervni golman, a Raduova fatalna pogreška u Bologni navodno nema veze s odlukom kluba.

29.4.2022.
18:48
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Intera s rezultatom od 2-1 izgubili su susret 34. kola Serie A od nogometaša Bologne. Inter je poveo s 1-0, a prvi je pogodak na utakmici zabio naš Ivan Perišić, već u 3. minuti utakmice.

Presudni trenutak utakmice dogodio se u 81. minuti, koju bi Inter i njihov rezervni vratar Andrei Radu mogli dugo pamtiti. Naime, Radu je učinio fatalnu pogrešku koja je Intera koštala najmanje jedan bod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Perišić je izvodio out ubacivanje blizu vlastitih vrata. Loptu je dodao Raduu, a on je krivo zahvatio loptu svojom ljevicom i time savršeno uposlio Sansonea. Glavni golman Intera, Samir Handanović, propustio je susret zbog ozljede leđa. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Greška u Bologni nema nikakve veze s odlukom kluba'

Ugledni talijanski portal Gazzetta dello Sport prenosi da Raduovo vrijeme u Interu dolazi kraju sa završetkom ove sezone. Interu dolazi novi rezervni golman, a Raduova fatalna pogreška u Bologni navodno nema veze s odlukom kluba.

"Onana stiže u klub, Handanovič je vjerovatno dobiti novi ugovor i za Radua nema mjesta. Njegova greška u Bologni nema nikakve veze s ovom odlukom kluba," tvrdi Gazzeta. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, Radu bi trebao brzo pronaći novi klub u Seriji A. Nižeplasirani klubovi su zainteresirani za usluge vratara koji, unatoč izuzetku protiv Bologne, zna igrati s loptom u nogama.

"Gdje god da bude otišao, on će se potruditi da izbriše gorku sliku iz Bologne i želi da dokaže da je moderan golman koji zna igrati i nogama"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo