Hajduk 'poludio' na pripremama i dobio novog junaka

Hajduk je na pripremama u Sloveniji u trećoj utakmici došao do treće pobjede. Junak protiv Karpatija bio je Tomislav Kiš koji je zabio dva pogotka.

26.6.2013.
20:34
VOYO logo

Nakon pobjede od 3:0 protiv Rudara iz Velenja i 1:0 protiv Petrolula, Hajduka je slavio i protiv 14. momčadi ukrajinskog prvenstva, Karpatija iz Lavova s 2:1.

Hajduk je odigrao jako dobru utakmicu, agresivno u duelima, kombinatorno na sredini terena, sigurno u obrani i s puno maštovitih akcija u napadu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, Ukrajinci su ipak prvi došli do vodstva. U 23. minuti zabio je bivši igrač Hajduka Mladen Bartulović. Samo sedam minuta kasnije Bijeli su izjednačili. Odlično je ubacio Bradarić, a Kiš glavom pogodio za 1:1. U 40. minuti Splićani su došli do vodstva, ponovno je strijelac bio Kiš. Oremuš je sjajno proigrao plavokosog napadača koji je zabio svoj drugi pogodak i tako najavio slatke brige treneru Igoru Tudoru.

U drugom je dijelu Hajduk imao još nekoliko prilika, ali Bijeli ipak nisu došli do uvjerljivije pobjede. U nedjelju će Splićani u 20 sati igrati protiv novog slovenskog prvoligaša Zavrča.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo