Europska liga / Dinamo remizirao na gostovanju kod Fenerbahčea i osigurao prvo mjesto u skupini

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Fenerbahče je također osigurao prolazak kao druga momčad na ljestvici skupine

29.11.2018.
20:51
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Zagrebački Dinamo na zahtjevnom je gostovanju kod Fenerbahčea izborio bod u remiju bez golova te tako osigurao prvo mjesto u skupini Europske lige. 

Prvo poluvrijeme u potpunosti je pripalo Fenberbahčeu. turci su čvrsto odlučili da im se neće ponoviti maksimirski debakl i na teren izašli s dosta jakom postavom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pleli su mrežu oko Dinamove zone, dok su Modri samo čekali priliku za kontru. Najopasniji je u prvom i početku drugog poluvremena bio Frey koji je nekoliko puta ostao nečuvan, ali nije bio dovoljno precizan u realizaciji.

Ključan potez za stabilizaciju igre bio je uvođenje Ivana Šunjića i Bruna Petkovića početkom drugog dijela. Nakon njihovog ulaska, Dinamo je složio nekoliko dobrih prilika. Amer Gojak čak je i zabio gol, no sudac ga je poništio zbog prekršaja u napadu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Petar Stojanović nakon dobre je akcije s Brunom Petkovićem zatresao gredu i to su bile Dinamove najveće šanse na utakmici koja je na kraju završila bez pogodaka.

Dinamo još ima za 'odraditi' domaću utakmicu protiv Anderlechta u kojoj će tek proslaviti prvo mjesto u skupini te plasman u drugi krug Europske lige. Fenerbahče je također osigurao prolazak kao druga momčad na ljestvici skupine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo