"Najbolji vlasnik" / Chelseajevi navijači žele na stadion staviti ogromni poster za Romana Abramoviča, legenda kluba obećala pomoći!

Image
Foto: AP

Dio Chelseajevih navijača prikuplja novac za ogromni poster koji bi bio posvećen uskoro bivšem vlasniku Bluesa.

29.4.2022.
18:00
AP
VOYO logo

Roman Abramovič našao se na meti europskih, a i britanskih sankcija nakon početka ruske invazije na teritoriju Ukrajine u veljači. Ruski oligarh sprema se prodati Chelsea, čiji je vlasnik od 2003. godine.

Osim Romana Abramoviča, sankcijama je pogođen i njegov Chelsea kojemu trenutno nije dozvoljeno kupovati igrače, potpisivati nove ugovore, prodavati ulaznice. Također imaju i ograničen budžet za putovanja na 20 tisuća funti...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dio Chelseajevih navijača prikuplja novac za ogromni poster koji bi bio posvećen uskoro bivšem vlasniku Bluesa. Jedan navijač je objavio na Twitteru: "Obično ne tražim za kontribucije, ali prikupljam 3200 funti za poster kako bi zahvalili Gosp. Abramoviču za sve što je učinio za Chelsea. Ja ću uložiti 500 funti."

Image
Foto: AP Images

John Terry

Legenda Bluesa odlučila pomoći

Kada pričamo o legendama Chelseaja, ime Johna Terryja možda je na prvom mjestu popisa velikana ovog kluba. Ovaj je stoper bio u klubu od 1998. do 2017. S klubom je osvojio pet titula Premier lige, četiri FA Kupa, tri Liga kupa, jedan naslov UEFA Europske lige i jednu Ligu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj 41-godišnjak ima 717 nastupa za klub, a na Twitteru je odgovorio kako se uključuje u donaciju za ruskog oligarha te ga je nazvao "najboljim vlasnikom". 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo