Transferi godine: Prvo veliko pojačanje na pragu Manchester Uniteda

Brazilski stoper Joao Miranda, član španjolskog prvaka Atletico Madrida, blizu je prelaska u Manchester United, tvrdi u srijedu dnevnik AS.

28.5.2014.
13:45
VOYO logo

Nije tajna da je United u potrazi za pouzdanim obrambenim nogometašem nakon odlaska Nemanje Vidića i Rija Ferdinanda, a madridski dnevni list tvrdi da su rješenje Crveni vragovi pronašli u 29-godišnjem Mirandi. Brazilca ugovor s Atleticom veže do 2016. godine, no Manchester United je navodno pristao isplatiti 30 milijuna eura koliko iznosi igračeva odštetna klauzula.

Štoviše, AS tvrdi da je Miranda već bio u Manchesteru kako bi pronašao školu za djecu. Također, autor članka navodi da su se u Atleticu pomirili s gubitkom Mirande, pa su već krenuli u potragu za njegovom zamjenom, a jedan od kandidata je branič Porta Eliaquim Mangala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/dVW7UcGK3mg

Istodobno, katalonski dnevnik El Mundo Deportivo je u utorak objavio informaciju da je Miranda dugo bio na radaru Barcelone, ali su sportski direktor Andoni Zubizarreta i trener Luis Enrique procijenili da Brazilac ipak ne odgovara njihovim zahtjevima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo