OBITELJSKA TRAGEDIJA SLAVNOG NBA TRENERA U KLJUČNOM TRENUTKU SEZONE: / Greggu Popovichu preminula je supruga

Image
Foto: AFP

"To je tragedija. Volim Popa i moje želje i misli su uz njega i njegovu obitelj", rekao je James nakon utakmice njegovog Clevelanda

19.4.2018.
10:12
AFP
VOYO logo

Supruga trenera NBA momčadi San Antonio Spursa Grega Popovicha, Erin, preminula je sinoć u 67. godini. Točak uzrok smrti još se ne zna, ali ESPN je otkrio da se radilo o bolesti koja je bila prisutna duže vrijeme.

Gregg i Erin bili su u braku više od 40 godina te imaju dvoje djece i dvoje unučadi, a upoznali su se 70-ih godina prošlog stoljeća u Zračnoj Akademiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bila je snažna, prekrasna, mila i inteligentna žena koja je pružala ljubav, potporu i humor za sve nas", rekao je generalni direktor Spursa, RC Buford.

Jamesov razgovor s novinarkom

Odmah nakon utakmice u kojoj je Le Bron James predvodio Cleveland do pobjede nad Indianom 100-97, novinarka Allie LaForce upitala je Kralja kako se osjeća nakon smrti Popovicheve supruge:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je tragedija. Volim Popa i moje želje i misli su uz njega i njegovu obitelj. Svi smo u NBA-u velika obitelj i iako se natječemo svaku večer, kada se dogodi ovako nešto, to mijenja perspektivu", rekao je James, a fanovi su napali novinarku da ga je uhvatila nespremnog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No James je ispao gospodin i stao u obranu novinarke:

"Ekipa, ostavite Allie na miru. Pratila je protokol i upozorila me na to pitanje. Bila je vrlo profesionalna i sjajno radi svoj posao", rekao je James, a prenosi USA Today.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodajmo i kako San Antonio Spursi gube 2-0 u seriji koja se igra na četiri pobjede od Golden State Warriorsa te je pred njima teško razdoblje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo