VIDEO: / LeBron u ludoj završnici izbacio Boston!

Košarkaši Miamija su pobijedili su Boston 97:87 poslije velikog preokreta u završnici pete utakmice NBA doigravanja i s ukupno 4:1 u seriji izborili finale Istočne konferencije.

12.5.2011.
13:21
VOYO logo

Heat je na krilima sjajnog LeBrona Jamesa, koji je ubacio 33 koša te Dwyanea Wadea (34 koša) došao do ključne pobjede. No, upravo je LeBron James u posljednjoj četvrtini ubacivao odlučujuće koševe i zapečatio sudbinu Bostona.

Miami je u zadnjoj četvrtini zaostajao šest koševa (81:87), ali je potom serijom 16-0 došao do trijumfa. U toj je seriji James zabio zadnjih deset koševa. Velika Miamijeva trojka Wade, James i Bosh zajedno je ubacila 81 od 97 koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod Celticsa najučinkovitiji je bio Ray Allen s 18, te Kevin Garnett s 15 koševa. Boston je u završnici igrao bez ozlijeđenih Rajona Ronda i Jermainea O'Neala, obojica su imali problema s leđima.

A u drugom susretu Oklahoma City lako došla do uvjerljive pobjede protiv Memphisa (99:72) te sada u seriji vodi 3-2 u polufinalu Zapadne konferencije. Kod Thundera najučinkovitiji su bili Kevin Durant s 19, Daequan Cook s 18 (četiri trice), Russell Westbrook s 11 te Nazr Mohammed s 10 koševa. U redovima gostiju Marc Gasol ubacio je 15 koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo