SVI SE SMIJU OVOJ BLAMAŽI: / Uistinu je nevjerojatno da se ovakvo što uopće može dogoditi

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Mlade košarkašice Rusije i Španjolske priredile su nevjerojatnu scenu na susretu SP-a za reprezentacije do 19 godina.

25.7.2017.
20:19
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Naime, igrala se treća četvrtina kad je rezultat bio 47-33 za Rusiju. Prvo je Španjolska loše odigrala u napadu, a nakon toga su Ruskinje došle u posjed lopte i krenule u realizaciju napada. No, nakon što je jedna igračica Rusije ušla u reket i promašila koš, glavni sudac utakmice dosudio je napad za Španjolsku jer je lopta prešla aut liniju. Obavljena je izmjena u ekipi Rusije. I onda se - dogodilo!

VELIKE PROMJENE U

Umjesto da Španjolska ima napad i prevede loptu iz faze obrane u fazu napada, Ruskinje su izvele loptu pod španjolskim košem i krenule ponovno u napad, samo na krivu stranu. Uistinu je nevjerojatno da nitko od deset igračica i troje sudaca nije vidjelo da su ekipe promijenile strane napada. Grešku su prvi uočili treneri Španjolske, pa je čitava situacija završila na zapisničkom stolu. U tom krivom napadu Rusije, pogođena je i trica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pa je tako u nekoliko navrata mijenjan rezultat, trica je prvo bila pripisana Rusiji, pa Španjolskoj, pa ponovo Rusiji, a na kraju je donijeta odluka da se poništi cijela akcija. Pogledajte kako je to izgledalo i pokušajte se ne nasmijati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo