DRUŠTVENE MREŽE GORE: / Srpskog košarkaša zamijenili s potjeranim Vatrenim; počeo se i brutalno sprdati na račun toga

Image
Foto: PIXSELL/AFP

'Ja sam nogometni igrač, svi živi su me dodali na društvenim mrežama. Upravo sam realizirao transfer u Atletico Madrid'

9.8.2018.
14:02
PIXSELL/AFP
VOYO logo

Ono kad te zamijene za Nikolu Kalinića! Tako bi nekako izgledala zanimljiva priča o srpskom košarkašu Nikoli Kaliniću koji brani boje Fenerbahçe Istanbula. Naime, (bivši) hrvatski reprezentativac Nikola Kalinić bio je glavna priča u medijima nakon što ga je izbornik Zlatko Dalić izbacio iz reprezentacije na samom početku Svjetskog prvenstva...

SAMO LIJEČNIČKI PREGLEDI DIJELE GA OD POTPISA: Kalinić seli u Atletico Madrid na posudbu s obavezom otkupa

No, navijači su nogometaša zamijenili za srpskog košarkaša, što ga je nagnulo na objavu na Twitteru koja je sve oduševila:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ljudi, pa ja nisam nogometaš. Ovo je prevršilo svaku mjeru. Postoje dva Nikole Kalinića. Guglajte ako mi ne vjerujte", napisao je košarkaš Nikola Kalinić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fanovi mu nisu ostali dužni, te su u šaljivom tonu odgovorili na njegovu objavu:

"Daj nemoj nas zezati Nikola. Znamo svi da si se nazabijao golova. Dođi u nogometni tim Fenerbahčea", napisao je jedan pratitelj, a Kalinić mu sjajno odgovorio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako mi daju priliku. Zvali su me srpski Yaya Toure kad sam bio mlad".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tko zna, možda se Atletico Madrid prevari pa kupi umjesto nogometaša Nikolu Kalinića košarkaša Nikolu Kalinića. Upravo se to, također u šali, pitao i srpski Nikola Kalinić i nastavlja se zezati na svoj račun. Sad kad nogometnom Nikolu samo službena objava dijeli od transfera u Atletico, košarkaški Nikola ponovno je u centru pažnje. Stoga se ponovno oglasio na društvenim mrežama i ponovno se sprda na čitavu tu priču...

"Ja sam nogometni igrač, svi živi su me dodali na društvenim mrežama. Upravo sam realizirao transfer u Atletico Madrid".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo