Poslastica dana: Zagreb ponovno živi za košarku

Košarkaši Cibone danas igraju posljednju utakmicu regularnog dijela regionalne ABA lige. U 26. kolu u goste im pod Toranj stiže vodeća momčad lige, Crvena zvezda.

30.3.2014.
11:55
VOYO logo

'Vukovi' su kao i Zvezda osigurali nastup na završnom turniru u Beogradu, bit će to utakmica bez pritiska, iako motiva neće nedostajati.

''Crvena Zvezda je momčad broj jedan u ABA ligi, imaju dobar roster, dobro guraju u Eurokupu. Mi jednostavno na krilima dobrih rezultata moramo ući sa puno sampouzdanja uz podršku pune dvorane što iskreno očekujem s obzirom na veliki interes publike. I vjerujem da možemo odigrati dobru utakmicu, a hoće li to biti dovoljno za pobjedu vidjet ćemo", rekao je trener Cibone Slaven Rimac i poručio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Na nama je da pokažemo gdje smo u ovom trenutku u odnosu na njih. Isto tako oni nam mogu biti protivnik na 'Final fouru' stoga je to jedna dobra provjera''.

Dvoboj u Draženovom domu počinje u 16 sati. U 17.30 kreće utakmica biti ili ne biti za Zadar koji dočekuje Olimpiju. Samo pobjeda i poraz Širokog kod Igokee ostavlja Zadrane u ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naš drugi sudionik Final Foura Cedevita u ponedjeljak gostuje kod Partizana (20:45).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo