Boksački spektakl u Los Angelesu / Wilder ne popušta u prgavosti uoči velike borbe: 'Nokautirat ću Furyja za Ameriku'

Wilder i Fury još uvijek su neporaženi u teškoj kategoriji, a meč ovog vikenda bit će za WBC pojas kojeg drži sjajni Amerikanac

28.11.2018.
19:41
VOYO logo

Tri su dana ostala do prave boksačke poslastice u teškoj kategoriji. Deontay Wilder protiv Tysona Furyja, uživo iz Los Angelesa u prijenosu na RTL-u. 

Prije samog meča, boksači su posjetili nekoliko gradskih vatrogasnih postaja, te vatrogascima koji su posljednjih tjedana gasili požare u Kaliforniji dijelili ulaznice za spektakl u Staples Centru

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Wilder i Fury još uvijek su neporaženi u teškoj kategoriji, a meč ovog vikenda bit će za WBC pojas kojeg drži sjajni Amerikanac. Poznati po prgavoj naravi, boksači su u sličnom ritmu nastavili i u vatrogasnoj opremi.

"Da moram ovo nositi svaki dan, to bi bilo ludo. Ali kada oni naprave svoj posao i kada spašavaju živote, od toga se osjećaš još bolje. Baš kao kada ja nokautiram Furyja za Ameriku, od toga ću se osjećati sjajno", rekao je Wilder uoči borbe protiv Tysona Furyja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prijenos počinje u noći sa subote na nedjelju u tri ujutro, a snimku donosimo u nedjelju popodne. Uz vas će biti komentatori Antonio Vuksanović i Mario Preskar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo