MIRKO SE JAVIO NAKON OPERACIJE: / 'Sedma je bila uspješna, a desetu ćemo okruniti kumstvom'

Image
Foto: Facebook

Hrvatski borac Mirko Filipović još se jednom oglasio na Facebooku i potvrdio da je u utorak uspješno podvrgnut operaciji koljena u Specijalnoj bolnici Sv. Katarina u Zaboku.

1.2.2017.
11:31
Facebook
VOYO logo

Filipović je na Staru godinu osvojio Rizinov Grand Prix u Japanu, pobijedivši Muhammeda Lawala, Baruta Kaita i Amira Aliakbarija. Nakon trijumfa je potvrdio kako odlazi u sportsku mirovinu jer zbog narušenog zdravlja više nije u stanju pratiti ritam koji zahtijeva slobodna borba. Prije desetak dana je objavio i nalaz magnetske rezonance koji je potvrdio da mu je koljeno u iznimno teškom stanju.

Image
NAKON OVOG SIGURNO VIŠE NEMA POVRATKA U RING: /

Cro Cop zaprepastio fanove šokantnim nalazom

Image
NAKON OVOG SIGURNO VIŠE NEMA POVRATKA U RING: /

Cro Cop zaprepastio fanove šokantnim nalazom

'Metoda koja daje izvrsne rezultate'

"Evo nalaza magneta. S koljenom u ovakvom stanju velika većina ne bi se ni na PlayStationu borila, a kamoli odradila krvave završne pripreme od osam tjedana i otišla u Japan na Rizin GP", poručio je tada Mirko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U utorak je podvrgnut operaciji, a dan kasnije se oglasio pute Facebooka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dragi prijatelji, jučer sam u Specijalnoj bolnici Sv. Katarina uspješno obavio zahvat na koljenu. Dr. Hudetz je primijenio najnoviju metodu koja se koristi u ortopediji i koja se obavlja samo u Sv. Katarini, tzv. 'lipogems', odnosno aplicirane su mi moje vlastite matične stanice (što god to značilo, jer 99,9 posto vas kao ni ja sam nema pojma što je to i kako točno djeluje), a koja daje izvrsne rezultate. Problem je bio što se te matične stanice uzimaju iz masnog tkiva s trbuha, a ja ga nisam imao dovoljno pa je bilo povuci-potegni. Ali nekako je legendarni dr. Hudetz (moj veliki 'frend' i kralj ortopedije) uspio 'nagrecati' dovoljno da sve obavimo. Ovo je dr. Hudetzu bila sedma operacija na meni (stopalo, ruka i pet puta koljeno). Pao je dogovor da desetu moramo okruniti nekim kumstvom. Inače, dr. Hudetz je ovaj zgodni lik sa moje lijeve strane, a sa desne je dr. Primorac", napisao je Cro Cop uz objavljenu fotografiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo