žudi za novim izazovima / Hrgović željno iščekuje svoju borbu 8. prosinca: 'Treba mi još pet borbi da se borim s najvećima!'

Image
Foto: Vijesti.hr

Dok čeka svoj trenutak 8. prosinca u KC Dražen Petrović, Filip sa zanimanjem prati i ostale borbe

30.11.2018.
14:44
Vijesti.hr
VOYO logo

Hrvatski boksač Filip Hrgović ovih dana stavlja posljednju glazuru na mukotrpne pripreme za boksački spektakl u KC Dražen Petrović 8. prosinca, kada će pred domaćim navijačima braniti svoj međunarodni WBC naslov protiv Ekvadorca Ytaloa Perea. 

A dok čeka svoj trenutak, Filip sa zanimanjem prati i ostale borbe, pa će tako s guštom pogledati i subotnji spektakl u Los Angelesu, gdje će Deontay Wilder riskirati svoj svjetski naslov u borbi protiv teškaškog prvaka Tysona Furyja. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vjerujem da će na kraju Wilder nadjačati Furyja, iako bi mogla biti teška borba. Wilder je jako snažan i njegova desnica bi mogla destabilizirati protivnika čim jednom pogodi. Svakako je ovo vrlo teška borba za predviđanje", kaže Hrgović o toj borbi za 24 sata. 

Podsjetimo, Hrgović je javnosti postao poznat tijekom Olimpijskih igara u Riju 2016. godine, kada je osvojio brončanu medalju, a od tada ne skriva svoje ambicije za osvajanjem najprestižnijih naslova u boksačkom svijetu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

26-godišnjak tvrdi da mu je potrebno još pet borbi kako bi bi spreman izazvati borce najteže kategorije poput Wildera, Furyja te ultimativnog prvaka - Anthonyja Joshuu.

"Svi znaju da se od nikoga nisam skrivao i vjerujem da ću u sljedećih pet borbi postati spreman za napad na svjetsku titulu. Naravno, to nije samo do mene jer moram razgovarati sa promotorskom kućom, menadžerima i trenerima, ali uskoro ću ići po sve pojaseve", odlučno je zaključio Hrgović. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo