Bitka dvije Jennifer – koja je bolje pokazala noge?

Obje imaju 42 godine, uspješne su zvijezde s A-liste i još su imenjakinje. No, Jennifer Lopez i Jennifer Aniston imale su još nešto zajedničko na dodjeli nagrada Glamourove žene godine.

8.11.2011.
14:26
VOYO logo

Obje su zvijezde ostale dosljedne svojim stilskim izričajima, Lopez glamuru, a Aniston seksipilu, no ovaj su put obje zaigrale na isti adut – savršeno oblikovane noge.

Jennifer Lopez izgleda je besprijekorno u svijetloj haljini Versace Ateliera, koju je iskombinirala s platformama Jimmy Choo i clutch torbicom u istoj boji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aniston je izgledala seksi u crnoj haljini, koja je bila kraća s prednje i duža sa stražnje strane, vrlo dubokog dekoltea. Aniston i Lopez u ponedjeljak su u Londonu podržale Glamourovu dodjelu na kojoj su nagrađene iznimne i inspirirajuće žene koje mijenjaju svijet, poput Shree Bose (znanstvenice koja se bavi istraživanjem raka maternice) i Kathryn Gray (najmlađe osobe koja je otkrila supernovu), njih ukupno 21.

Od ostalih poznatih osoba, događaj su podržale Emma Stone, Lea Michele i Jessica Alba, koja je pokazala zavidnu liniju nakon drugog porođaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hudson i Rex
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo