Iz dječje bolnice u Philadelphiji izrazili sućut zbog smrti male Nore

20.3.2013.
19:26
VOYO logo

"Jako nam je žao zbog smrti Nore Šitum, te izražavamo najdublju sućut njenim roditeljima, obitelji i mnogim prijateljima i svima koji su joj davali podršku u Hrvatskoj. Dok je Nora bila pod našom brigom, bili smo zapanjeni nevjerojatnom hrabrošću i duhom kojeg su pokazali ona i njeni roditelji.

Nažalost, iako smo se svi nadali da bi Nora mogla biti bolje od terapije T-stanicama, preminula je prije nego ju je uspjela primiti. Vjerujemo da svako dijete zaslužuje šansu, a Norini roditelji i prijatelji su se potrudili izvan svake mjere da bi joj tu šansu omogućili. Nadamo se da će njena obitelj, svi koji su joj davali potporu i ljudi u Hrvatskoj naći utjehu u činjenici da su učinili sve što su mogli za ovu izvanrednu malu djevojčicu", navodi se u poruci objavljenoj na Facebook profilu bolnice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Malena Nora je preminula u srijedu u 0.20 (odnosno 5.20 sati po hrvatskom vremenu), nakon što joj se stanje pogoršalo uslijed opasne gljivične infekcije. U nedjelju je pala u komu iz koje se, nažalost, više nije probudila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo