petak, 29.05.2015.

Rat protiv bahatih vozačaVIDEO: Luđeg gradonačelnika nismo vidjeli

VIDEO: Luđeg gradonačelnika nismo vidjeli

Bahatim vozačima skupih automobila koji parkiraju svoja vozila gdje god zažele svakako je odzvonilo u litvanskom gradu Vilniusu. Naime, ondašnji gradonačelnik bez milosti oklopnim vozilom gazi automobile parkirane na biciklističkim stazama.

Gradonačelnik Vilniusa, glavnog grada Litve, postao je strah i trepet za sve bezobzirne vozače koji nepropisno parkiraju svoja, uglavnom luksuzna, vozila.

Naime, Arturas Zuokas odlučio je iskaliti bijes na jednom Mercedesu S-klase koji je vlasnik parkirao direktno na biciklističkoj stazi. Od vojske je posudio oklopnjak i pregazio spomenuto vozilo, a cijeli događaj je snimljen i iskorišten u promotivne svrhe, jer se bliže izbori.

Vlasnik Mercedesa ostao je poprilično zbunjen kada je ugledao svoje uništeno vozilo, a gradonačelnik Zuokas mu je prišao i stisnuo ruku, da bi nakon svega uzeo metlu u ruke i počistio staklo sa ulice.

Zoukas inače svakom prilikom na posao dolazi električnim biciklom, te smatra da bi više građana Vilniusa trebalo slijediti njegov primjer.Vezani članak:


Novinarka HTV-a prijetila otkazom vozaču pauka (09.06.2011.)

Danas.hr
02.08.2011.
  • još vijesti
  • VIDEO: Luđeg gradonačelnika nismo vidjeli

web preporuke

  • roditelji.hrKritiziranje

    Kritiziranje

Komentari

web preporuke

  • roditelji.hrKritiziranje

    Kritiziranje