BLAMAŽA U KRANJČEVIĆEVOJ / Zagreb izbacio Hajduk iz Kupa na penale!

Nogometaši Cibalije, Osijeka i Zagreba plasirali su se u polufinale Kupa Hrvatske nakon današnjih uzvratnih utakmica četvrtfinala, a najuzbudljivije je bilo u Kranjčevićevoj i Mladini.

30.11.2011.
18:38
VOYO logo

Nogometaši Zagreba nakon boljeg izvođenja 11-eraca izbacili su Hajduk, koji je sve do 87. minute imao rezultat vrijedan polufinala. Hajdukovci su došli u Zagreb sa prednošću 1-0 iz prvog susreta, a onda su tri minute prije kraja susreta "pjesnici" poništili prednost Splićana, Dedić je u 87. zabio za pobjedu Zagreba 1-0, pa su o plasmanu odlučivali 11-erci.

Kod Zagreba svi izvođači, Oršulić, Jurendić, Štiglec, Šovšić i Pavlović, bili su precizni sa bijele točke, dok su za Hajduk pogodili Vukušić, Andrić, Maloča i Subašić, a udarac Ahmada Sharbinija obranio je Vidaković, i tako je Zagreb slavio sa 5-4 nakon kaznenih udaraca.

Cibalia je u gostima kod drugoligaša Vinogradara odigrala 1-1, a budući da je u prvoj utakmici slavila sa 2-1, Vinkovčani su su se po šesti puta u svojoj povijesti plasirali u polufinale domaćeg kupa. No, momčad Vinogradara pružila je odličan otpor prvoligašu iz Vinkovaca, te je sve do 89. minute imala rezultat koji ih je vodio u polufinale. Vinogradar je poveo u 61. minuti golom Tokića, a poravnanje Cibaliji i plasman u polufinale donio je Bartolović pogotkom u 89. minuti.

Osijek je u oba susreta bio bolji od Rijeke. Nakon što su u gostima slavili sa 2-1, i danas su bili bolji, pobijedivši sa 2-0 golovima Kvržića (22) i Maglice (81).

Dinamo i Istra 1961 igrat će svoje četvrfinalne susrete 22. veljače i 7. ožujka sljedeće godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo