oduševio zahtjevne amerikance / U Los Angelesu održana svečana premijera dokumentanog filma o obitelji Kostelić

Predsjednica mora još puno papati da bi dosegnula ono čime su nas zadužili sestra i brat Kostelić! Nevjerojatna priča naših skijaških heroja Janice i Ivice ovjekovječena je i u dokumentarnom filmu koji je ovih dana premijerno prikazan u Los Angelesu

11.2.2016.
18:32
VOYO logo

Kad Kostelići odu u svijet, onda se obično vraćaju s medaljama. Ovaj put vratili su se s gomilom komplimenata. Dokumentarac Brune Kovačevića o životnom putu ove skijaške obitelji predstavljen je zahtjevnoj američkoj publici. 

"Možda nisam dovoljno skroman, ali svaki put volim pogledati ovaj film, jer se i meni sve to čini nadrealnim iz današnje perspektive", prokomentirao je Ivica Kostelić. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hollywood se oduševio pričom o siromašnoj djeci iz Hrvatske koja su isključivo zahvaljući njima samima, godinama vladala skijaškim sportom. 

"Nikad nismo imali puno ni snijega ni novca. A to su dvije ključne stvari za uspjeh u skijanju. Mi nismo imali ni snijega ni novca, ali na kraju smo ipak pobijedili", kaže Ivica. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sretna sam što ću u budućnosti moći pokazati film svojoj djeci i reći: Ovo je vaša mama, a ovo je vaš ujak", dodala je Janica.

Los Angeles je bila tek premijerna destinacija za priču malenih Kostelića, koji su postali veliki skijaši. Dokumentarac kreće na festivale diljem Amerike, a prema reakcijama filmaša – pitanje je trenutka tko će prvi otkupiti prava na filmsku verziju jedne od najljepših hrvatskih priča. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo