SENZACIONALNI PAVIĆ IZJAVOM ZAPALIO PUBLIKU NA AUSTRALIAN OPENU: / 'Malo sam se na kraju pogubio'

Image
Foto: Screenshot

'Dečki, čestitam vam, igrali ste sjajno, želim vam sreću u nastavku sezone.

27.1.2018.
17:46
Screenshot
VOYO logo

Sjajni splitski tenisač, 24-godišnji Mate Pavić, prokomentirao je subotnje osvajanje Australian Opena u paru s Austrijancem Oliverom Marachom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HRVAT SE POTPUNO SLOMIO: Reakcija Mate Pavića najbolje dočarava što je napravio u Melbourneu

"Dečki, čestitam vam, igrali ste sjajno, želim vam sreću u nastavku sezone. Poruka za sve vaše navijače, užitak je bio igrati pred vama, hvala vam na svemu. Na kraju sam se malo pogubio, mislio sam da je 4-3. Sad kad sam uključio svoj mobitel, vidio sam da imam valjda 200 poruka. Uf, bit će to duga noć. Ali sretan sam", poručio je iskreni Mate i izazvao ovacije protivničkih navijača, prenosi službena stranica Australian Opena.

Marach je dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bit ću kratak. Mate mi kaže da uvijek puno pričam. Hvala Kolumbijcima, a Mate je nevjerojatan, on nije znao da smo dobili zadnji poen. Nadam se da ćemo ovako igrati u budućnosti", rekao je Marach.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon osvojenog US Opena 2016. u mješovitim parovima s Njemicom Laurom Siegemund, sjajni Mate Pavić tako je u svoju rizinicu uspjeha pridodao još jedan veliki naslov. No, tu uspjesima ne mora biti kraj. Naime, Pavića za samo 15 sati čeka novo finale u Melbourneu, gdje će se s Kanađankom Gabrielom Dabrowski boriti za naslov i u mješovitim parovima protiv indijsko-mađarske kombinacije Rohan Bopanna-Timea Babos.

Mate Pavić i Oliver Marach osvojili su Australian Open u konkurenciji muških parova nakon što su u subotnjem finalu u Melbourneu svladali kolumbijsku kombinaciju Juana Sebastiana Cabala i Roberta Faraha sa 6-4, 6-4. U oba seta Pavić i Marach su do breaka došli u devetom gemu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo