Čak i savjetovao 'challenge' Zverevu / Ovo može jedino Nick Kyrgios: u jednom poenu dvaput uspješno odigrao kroz noge

Ovan protiv bika, ne samo u horoskopu, već i na terenu. Nick Kyrgios i Alexander Zverev odigrali su u četvrtfinalu Miamija sjajan, neizvjestan meč

31.3.2017.
16:30
VOYO logo

Jedan je rođen u znaku ovna (Zverev), a drugi u znaku bika (Kyrgios). Nakon najveće pobjede karijere (nad Wawrinkom) Zverev je oštro parirao nešto starijem Kyrgiosu, koji posljednjih mjeseci niže velike pobjede i rezultate.

Rogatu bitku u četvrtfinalu Miamija, drugog Mastersa sezone, dobio je Kyrgios, u tri dugotrajna seta. Nakon 2 sata i 36 minuta na terenu, Australac je pobjedonosno stisnuo ruku suparniku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ali meč je bio puno više od toga. Ponajprije zahvaljujući nevjerojatnim potezima Kyrgiosa. U petom je gemu prvog seta, u jednom poenu, čak dvaput uspješno odigrao udarac kroz noge. Poen je dobio nakon nevjerojatne pogreške Zvereva, koja je bila uvjetovana i nevjerojatnim potezima suparnika. Pogledajte video:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da njegovo ponašanje na terenu može biti u skladu s teniskim bontonom, čak i više od toga, Kyrgios pokazuje u sedmom gemu uvodnog seta. Kada na uzviknut "out" suparniku, Kyrgios savjetuje Zverevu da provjeri dotičnu loptu, za koju će "oko sokolovo" pokazati da je bila u terenu.

Australac je nakon meča izjavio kako bi htio da, nakon svih njegovih negativnosti koje su bile objavljenje na društvenim mrežama, bude objavljen i ovaj njegov primjer fair-play ponašanja. Bila je to svojevrsna kritika svim "lovcima" na njegove ispade, koji onda kasnije završavaju u medijima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Video pogledajte u nastavku:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo