Karlović ispao, veliki okršaj Čilića i Tipsarevića

Hrvatski tenisači Ivo Karlović i Petra Martić zaključili su nastup na 4.5 milijuna dolara vrijednom ATP i WTA teniskom turniru iz Masters serije u Miamiju.

25.3.2011.
12:35
VOYO logo

Karlović je protiv Mayera igrao prvi put na ATP Touru. Prije pet godina igrali su na Challengeru u Sunriseu na Floridi i slavio je hrvatski tenisač, no ovoga puta pobjeda je pripala 39. tenisaču svijeta. Da je prošao dalje Karlović bi u drugom kolu igrao protiv Španjolca Alberta Montanesa kojeg je prošli tjedan pobijedio u osmini finala Mastersa u Indian Wellsu.

Nakon što je u prvom kolu bila bolja od Njemice Kristine Barrois 7:5, 6:2, Petra Matić protiv Marije Šarapove nije uspjela pronaći put do pobjede. U njihovom prvom međusobnom dvoboju 13. tenisačica svijeta je gotovo rutinski stigla do slavlja 6:3, 6:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon ispadanja Karlovića i Petre Martić na Mastersu u Miamiju ostala su još dva hrvatska predstavnika. Marina Čilića u dvoboju drugog kola očekuje susret protiv Srbina Janka Tipsarevića, dok će Ivan Dodig u dvoboju drugog kola igrati protiv četvrtog nositelja Robina Soderlinga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo