Stadion u Lilleu / Francuzi ipak izabrali zemljanu podlogu za finale Davis Cupa protiv Hrvatske

Image
Foto: Dino Stanin/PIXSELL

Hrvatski teniski savez obavijestit će navijače gdje će moći kupiti pojedinačne karte ili rezervirati aranžman preko putničke agencije za odlazak na finale u Lille

24.9.2018.
16:45
Dino Stanin/PIXSELL
VOYO logo

Francuski teniski savez (FFT) u ponedjeljak je objavio da će se finalni susret Davis Cupa između Francuske i Hrvatske u Lilleu u dvorani Pierre Mauroy (od 23. do 25. studenoga) održati na zemljanoj podlozi, nakon što su inicijalno iz Francuske stizale neslužbene informacije da to nije moguće zbog održavanja rugby utakmice na tom stadionu samo dan prije nego što bi trebala biti postavljena podloga.

No, organizatori su očito pronašli rješenje te su se odlučili za podlogu na kojoj je Hrvatska pobijedila svaki dvoboj Davis Cupa u ovoj sezoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvog dana, u petak, program će početi u 13:30, subotnji meč parova zakazan je za 14 sati, a u nedjelju prvi pojedinačni meč treba krenuti u 13 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poznate su i cijene ulaznica, a bit će razdijeljene u pet razreda, ovisno o kategoriji. U petak i nedjelju će pojedinačne karte stajati 200, 90, 75, 45 odnosno 25 eura, a u subotu 170, 80, 65, 40 odnosno 20 eura.

Početak prodaje ulaznica za javnost bit će 11. listopada, no još i prije tog datuma Hrvatski teniski savez će obavijestiti navijače naše reprezentacije gdje će moći kupiti pojedinačne karte ili rezervirati aranžman preko putničke agencije za odlazak na finale u Lille.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukupan kapacitet stadiona za ovu priliku bit će 26.429 mjesta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo