ČILIĆ SE POIGRAO S VELIKIM NADALOM PA ODABRAO SVOG FAVORITA WIMBLEDONA: / Njegov će izbor neke iznenaditi

Image
Foto: Profimedia

Riječ maksimum svakako nam se sviđa, a bude li tako od sljedećeg tjedna, onda bi Čilić mogao daleko

27.6.2019.
10:14
Profimedia
VOYO logo

Marin Čilić priprema se za Wimbledon. Turnir koji bi mu mogao biti prekretnica turbulentne sezone. Iako je u Queen'su gdje je branio naslov ispao već u drugom kolu, bolja je najava uoči najvećeg svjetskog turnira stigla iz Hurlinghama gdje je u ekshibicijskom meču uvjerljivo dobio Nadala za sat vremena prepustivši mu šest gemova. Jest da je to bio neobavezan meč i da je Španjolac igrao prvi put nakon Roland Garrosa, ali Nadal je Nadal.

Image
ČILIĆ PROFITIRAO OD VIMBLDONSKE FORMULE: /

Hrvatska ima četvero nositelja na Wimbledonu

Image
ČILIĆ PROFITIRAO OD VIMBLDONSKE FORMULE: /

Hrvatska ima četvero nositelja na Wimbledonu

"Takvi mečevi lijep su test, čisto da čovjek vidi kako stvari funkcioniraju u meču i da se poradi dodatno na igri. Usto i da se isprobaju neke stvari, da agresivnost bude još veća, da se približim na prijemu servisa… Te stvari su sada dobro funkcionirale za mene, stavio sam dodatan pritisak na Rafu. On ove godine nije igrao nijedan meč na travi i vjerojatno mu je bilo iznenađenje što sam ja igrao blizu svog maksimuma“, rekao je Čilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Momci s dobrim servisom

Riječ maksimum svakako nam se sviđa, a bude li tako od sljedećeg tjedna, onda bi Čilić mogao daleko. Baš kao što on misli da je u stanju napraviti Nadal koji od 2011. nije bio u finalu Wimbledona.

"Svi koji smo u ždrijebu, želimo pobijediti, ali definitivno Đoković, Federer i Nadal imaju najveće šanse, osvojili su najveći broj velikih titula u posljednjih nekoliko godina. Rafa je nedavno osvojio Roland Garros i moj je osjećaj da je on najveći kandidat za titulu, čak i u usporedbi s Rogerom i Novakom, možda je malo ispred njih. Vidjet ćemo."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

London, UNITED KINGDOM - French Open winner and world No 2 loses to Croatian in straights sets on his return to grass. Lost 3-6 3-6

*UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 451752052, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid UK

Što ćemo vidjeti od Čilića?

“Osjećam se i ja dobro, tako da tko zna. Kada turnir počne i kada se završe neki mečevi, možda netko uđe u seriju kao Anderson prošle godine – Raonić, ja, Zverev, momci s dobrim servisom."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Wimbledon počinje u ponedjeljak, a ždrijeb je na rasporedu u petak u 11 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo