Rukometna Bundesliga / Slišković i Kozina odlični u pobjedi Goppingena, Melsungen se muči bez Pavlovića i Marića

Image
Foto: NordPhoto/NordPhoto/PIXSELL

Flensburg je nastavio dominirati Bundesligom i upisao sedamnaestu pobjedu u jednako toliko susreta

16.12.2018.
21:10
NordPhoto/NordPhoto/PIXSELL
VOYO logo

Njemačka rukometna Bundesliga u nedjelju je ponudila vrlo zanimljive utakmice, a hrvatski rukometaši odigrali su ključne role u pobjedi Goppingena u gostima kod Mindena.

Gosti su domaćine uspjeli svladati rezultatom 29:28. Predvodio ih je do pobjede sjajni Schiller sa devet pogodaka, a odličan je bio i naš Ivan Slišković sa šest komada. Krešimir Kozina također je bio dobar s tri pogotka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Melsungen je upisao još jedan poraz, treći u nizu. Koban je za njih bio Lemgo od kojeg su izgubili 28:26. Za Melsungen inače igraju hrvatski reprezentativci Marino Marić i Domagoj Pavlović, no njih dvojica će dugo biti izvan stroja zbog ozljeda koje su nedavno zaradili.

Flensburg je nastavio dominirati Bundesligom i upisao sedamnaestu pobjedu u jednako toliko susreta. Najbolji je u njihovom trijumfu 25:23 nad Bergischerom bio Abelvik Rod s četiri pogotka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fuchse Berlin za kojeg igra naš Jakov Gojun upisao je pobjedu 26:23 nad Leipzigom. Naš reprezentativac zadužen za obrambene zadatke nije se upisao u strijelce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo