TELEMACH POTEZ DANA / Odabrali ste! Iako je utakmica završila izjednačeno, Telemach potez dana je obrana Mateja Mandića

Sudjelujte i u kreativnom natječaju Uhvati loptu, osvoji Telemach prvenstvo te 29. siječnja budi ponosni vlasnik QLED televizora i 1 godine besplatnog gledanja na platformi EON TV

15.1.2024.
10:28
VOYO logo

Nakon briljantne pobjede nad Furijom, Hrvatsku rukometnu reprezentaciju dočekao je hladan tuš u nedjelju navečer. Nakon +2 u prvih 30 minuta igre, utakmica protiv Austrije završila je izjednačeno, 28:28. No, Hrvatska je bez obzira na to i dalje prva u skupini s tri boda.

A u utakmici punoj drame i preokreta, ipak su se izdvojila tri sjajna momenta, a za Telemach potez dana, s 74 % glasova odabrali ste 'Gol Klarice pa obranu Mandića'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mandić koji nas je cijelu utakmicu spašavao iza sebe je ostavio obranu našeg drugog golmana Filipa Ivića (17 %) koji je ušao i odmah zatvorio svoja vrata. Treće mjesto pripalo je asistenciji kapetana Domagoja Duvnjaka (9 %).

Image
Foto: RTL

Naši rukometaši sljedeću utakmicu igraju već sutra protiv Rumunjske s prijenosom na RTL-u. Emisija 'Vrijeme je za rukomet' počinje u 17:00, a utakmica u 18:00 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I ne zaboravite, tijekom svake naše emisije 'Vrijeme je za rukomet' imate priliku glasati za Telemach potez dana. Skenirajte QR kod na ekranu i odaberite tko vas je od rukometaša najviše oduševio.

Također, sudjelujte u kreativnom natječaju Uhvati loptu, osvoji Telemach prvenstvo te 29. siječnja budi ponosni vlasnik QLED televizora i 1 godine besplatne pretplate na EON TV. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sadržaj nastao u suradnji s RTL native timom i Telemach Hrvatska!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo