Mirko spasio čudnu Hrvatsku i protiv Slovenije!

Umjesto da dokrajči mlade i neiskusne Slovence, Golužina Hrvatska je u drugoj utakmici na Europskom prvenstvu ponovno pokazala sve svoje slabosti.

18.1.2012.
20:07
VOYO logo

Hrvatska je pred 1.500 navijača u Vršcu uspjela upisati i drugu pobjedu na Europskom prvenstvu u Srbiji. Naši su u neizvjesnoj utakmici pobijedili Sloveniju 31:29, a igrači odluke bili su sjajni Mirko Alilović i Ivan Čupić s devet golova.

Isti je to rezultat kojim je Hrvatska u prvom kolu natjecanja savladala Island, doduše ovoga puta protiv slabijeg protivnika koji je sjajno koristio sve slabosti Golužine momčadi. Naši rukometaši su prvi put poveli u sedmoj minuti, a u 10. minuti prvi put odlaze na dva gola razlike (6:4). U 15. minuti Kauboji imaju plus 4 (10:6), a s takvom razlikom odlazi se i na odmor (16:12).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nastavku je Hrvatska pobjegla na pet golova razlike i bila je to sjajna prilika da se utakmica zaključi. Međutim, tada dolazi do neobjašnjivog pada u igri naše reprezentacije, a neugodni Slovenci u 44. minuti dolaze do izjednačenja nakon gola Dragana Gajiča (20:20). U tim je trenucima proradio Mirko Alilović, koji je spustio roletu na našim vratima i sasvim preokrenuo tijek susreta, zajedno s junakom Čupićem.

Uz Mirka i Ivana, raspoložen je ovoga puta bio i Blaženko Lacković sa šest golova, dok je Domagoj Duvnjak zabio 4. Igor Vori i Ivano Balić dodali su po tri gola, a Manuel Štrlek, Denis Buntić i Marko Kopljar po dva gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mirko Alilović na vratima skupio je 10 obrana. Kod Slovenaca najefikasniji sa 8 golova bio je Dragan Gajič. U trećem kolu skupine Hrvatska u petak igra protiv Norveške, a utakmica je na rasporedu u 20.10 sati.

16.01 - Hrvatska - Island 31:29

Tekst se nastavlja ispod oglasa

18.01 - Hrvatska - Slovenija 31:29

20.01 - Hrvatska - Norveška (20.10 sati)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo