maksimalni učinak u skupini / Hrvatska lako u četvrtfinale Mediteranskih igara: Mandić sa sedam pogodaka prvi čovjek u slavlju nad Alžirom

Image
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Hrvatska osvojila prvo mjesto u skupini B te sada u četvrtfinalu Mediteranskih igara čeka drugoplasiranog iz skupine A u kojoj se nalaze Slovenija, Tunis i Crna Gora

24.6.2018.
14:50
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska reprezentacija zaključila je nastup u skupini B na Mediteranskim igrama sa stopostotnim učinkom. Nakon slavlja nad Italijom, izabranici Line Červara uspjeli su svladati Alžir 37:26 (17:13).

Kod Hrvatske najefikasniji bio je David Mandić sa sedam pogodaka, njih četiri zbio je Leon Šušnja, dok su na vratima Matej Ašanin i Mate Šunjić upisali svaki po šest obrana. Kod Alžira istaknuo se Messaoud Berkous sa šest zgoditaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tom pobjedom je Hrvatska osvojila prvo mjesto u skupini B te sada u četvrtfinalu Mediteranskih igara čeka drugoplasiranog iz skupine A u kojoj se nalaze Slovenija, Tunis i Crna Gora.

Trenutno Slovenija ima dva boda, jednako kao i Tunis, dok se Crna Gora nalazi na začelju skupine bez bodova. Iz te skupine preostaje još sutrašnji dvoboj Tunisa i Crne Gore nakon kojeg će se znati točan rasplet. Za sada vrlo vjerojatan protivnik je Slovenija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica četvrtfinala je na rasporedu 27. lipnja u 12:30 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo