ADRENALINSKI FRIK / Renata Sopek u slobodnom padu!

Red bull Air Race Media Flight okupio je ovaj vikend u Sloveniji mnoge poznate osobe, zaljubljenike u adrenalin, a među njima se našla i voditeljica i fitness instruktorica Renata Sopek.

31.3.2014.
16:00
VOYO logo

'Adrenalinski frik poput mene, umjesto kave na Jarunu, odlučila sam doći u Morsku Sobotu i voziti se avionom', objasnila je Renata, koja je uz Red Bullovog pilota Petera, inače osmerostrukim letačkim prvakom iz Slovenije, osjetila čari vožnje avionom ali i slobodni pad.

Renata je ušla, samouvjerena i spremna na avanturu, koja je počela onog trena kad se avion odlijepio od zemlje. Peter joj je priuštio i malo dodatnog sadržaja i akrobacija koje se na samom Red Bull Air Raceu neće raditi, a tretman kroz koji je Renata prošla bio je, kako kaže, više za gušt.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

'Kad imaš osjećaj da stojiš na glavi ili se konstantno okrećeš oko svoje osi, sve gledaš oko sebe, ne mogu ni reći da sam se uplašila, gušt je. Pa malo zatvoriš oči, osjetiš brzinu, ma baš jedan dobar osjećaj!', ispričala je Renata nakon vožnje.

Image
Foto: RTL

Natjecanje pak, koji će i Renata s oduševljenjem gledati sa zemlje, održat će se na tri kontinenta, u sedam zemalja. Leteća karavana će se 12. i 13. travnja, u drugoj utrci Red Bull Air Race svjetskog prvenstva, iz Abu Dabija preseliti na nebo na Rovinjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo