BRILJIRAO IZJAVOM / Pele ispalio: Nisam poznat jedino na Mjesecu

Image

"Danas igrač pošalje poljubac u kameru i to se objavi širom svijeta. U moje vrijeme morali smo dobro igrati da bi postali poznati. To mi je pošlo za rukom i jedino na Mjesecu nisam poznat i to samo jer tamo nisam igrao nogomet," poručio je Pele.

21.8.2012.
20:12
VOYO logo

Jedan od najboljih nogometaša svih vremena, Brazilac Pele (71) još jednom je 'briljirao' svojim izjavama poručivši kako je nije poznat jedino na Mjesecu.

"Danas igrač pošalje poljubac u kameru i to se objavi širom svijeta. U moje vrijeme morali smo dobro igrati da bi postali poznati. To mi je pošlo za rukom i jedino na Mjesecu nisam poznat, i to samo jer tamo nisam igrao nogomet," poručio je Pele.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pele je s reprezentacijom Brazila bio prvak svijeta 1958, 1962. i 1970. godine, a tijekom 21 godišnje karijere postigao je 1.281 gol. Pele nikada nije skrivao netrpeljivost prema Argentincu Diegu Maradoni, a u posljednje vrijeme na udaru je i Leonel Messi.

"Maradona je bio odličan nogometaš, ali koristio je samo lijevu nogu. Messi me podsjeća na njega, no Neymar ima potencijal nadmašiti obojicu jer je kompletniji igrač," poručio je Pele.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo