PREKID RIJEČKE DOMINACIJE: / Jug sredio Primorje i po deseti put osvojio Kup

Image
6.12.2015.
18:19
VOYO logo

Pobjedom nad aktualnim prvakom Hrvatske odabranici trenera Vjekoslava Kobešćaka prekinuli su pobjedonosni niz riječkih vaterpolista koji su posljednje tri godine suvereno osvajali Kup.

Izvrsni vratari

U utakmici dvije ponajbolje hrvatske i europske vaterpolske momčadi pobjednik je odlučen minutu i pol prije kraja kada je kod vodstva Juga od 8:7 Primorje propustilo idealnu priogodu da izjednači rezultat, a isključeni Petar Muslim nije po pravilu napustio bazen, pa je protiv riječke momčadi dosuđen peterac koji je u vodstvo od 9:7 pretvorio najefikasniji igrač utakmice, Brazilac Filipe Perrone. Do kraja utakmice golove su još postigli Lončar za Jug, a Radu za Primorje, ali to nije moglo promijeniti situaciju u bazenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji u pobjedničkim redovima bili su, uz sjajnog Peronea, i prvi centar brazilske reprezentacije Josip Vrljić ,te vratar Maro Bijač koji je skupio deset obrana. Ništa slabiji nije bio ni vratar Primorja Frano Vićan koji je imao samo obranu manje, ali Riječani nisu imali igrača koji bi donio preokret jer je Radu svoja dva pogotka postigao u posljednjoj četvrtini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo