ZABORAVITE ROONEYA I TORRESA / Oni su ponos Premiershipa

Image

Nogometni portal goal.com predstavio je 10 nogometaša koji su svojim dobrim igrama obilježili Svjetsko prvenstvo u Južnoj Africi.

8.7.2010.
9:43
VOYO logo

Zaboravite na Rooneya i Torresa, ovdje su dečki koji su ponosnom učinili Premierligu na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi. Tim riječima obraća se nogometni portal goal.com svojim čitateljima predstavljajući Kuyta (Liverpool), Parka (ManU), Alcaraza (Wigan) ali i još sedam nogometaša koji su u svojim reprezentacijama pokazali najviše na SP-u.

Tako za Nizozemca Dirka Kuyta portal piše da ga krasi "nevjerojatna energija i predanost momčadi". Njegovu vrijednost prepoznao je i legendarni Johan Cruyff koji je poručio "da vrijedi u zlatu koliko i teži".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogotkom Grčkoj nastavio je pogađati suparničke mreže započete još na SP-u 2002. ali i 2006. Ji-Sung Park je reputaciju izvrsnog nogometaša izgrađenu u Manchester Unitedu, prenio i u reprezentaciju Južne Koreje koju je kao kapetan vodio do 2. kruga natjecanja u Južnoj Africi.

Antolin Alcaraz je nova zvijezda Paragvaja. Nogometaš Wigana vodio je reprezentaciju do povijesnog ulaska u četvrtfinale Svjetskog prvenstva. Nema sumnje, smatra goal.com, dečko je središnja figura svoje reprezentacije koja je spremna na novi nogometni poredak u Latinskoj Americi.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz spomenutu trojku, goal. com predstavlja još sedmoricu nogometaša koji su u svojim reprezentacijama pokazali najviše na SP-u. Uz njih na listi su i Kevin-Price Boateng (Portsmouth), Chung-Yong (Bolton), De Jong (M.City), Dos Santos (Tottenham), Hernandez (ManU), Mensah (Sunderland) i Riveros (Sunderland).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo