ZAŠTITARI NA CAMP NOU POTPUNO VAN KONTROLE: / Objavljena snimka na kojoj pendrecima nemilosrdno mlate engleske navijače

Image
Foto: Screenshot

"Bijesan sam jer za ovakav brutalan i organiziran napad nije bilo nikakvog povoda. Idem na utakmice od sedme godine i nikada nisam vidio ovako nešto", napisao je jedan navijač

15.3.2018.
10:40
Screenshot
VOYO logo

Navijači Chelseaja doživjeli su bolno iskustvo sinoć na Camp Nouu za vrijeme utakmice Lige prvaka njihovog kluba protiv Barcelone. Naime, kako tvrdi jedan engleski navijač, zaštitari i policija ničim su izazvani nasrnuli na Engleze te ih udarali pendrecima.

Isti navijač na popularnoj stranici Reddit opisao je što se točno dogodilo:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Vidio sam čovjeka krvave glave'

"Bilo je užasno. Policajci i zaštitari od početka su bili agresivni. Bilo ih je više nego u Bakuu ili kod Fenerbahčea. Agresivno su nas pretraživali i agresivno su me triput drpali za guzicu tijekom pretresa. Naoružani zaštitari cijelo su nas vrijeme gledali agresivno provocirajući sukob, iako za to nije bilo nikakvog povoda.

Nakon utakmice sam, kao i svi navijači Chelseaja oko mene, mirno izlazio s tribine i jednako tako prolazio hodnikom stadiona. Tada je krenuo juriš policajaca i zaštitara s isukanim palicama koji su bez ikakvog povoda tukli sve redom. Sabili su nas u uzak koridor i čak kada su po podu popadali navijači, među njima i djeca, nastavili su nas tući i gurati. Mi stariji mogli smo birati hoćemo li dobiti udarac ili gaziti po djeci. Ustao sam se i rukom pokazao na dijete koje je ležalo na podu, moleći zaštitara da prestane s udaranjem, na što me on opalio svom snagom po ruci. U isto vrijeme zaštitari su tukli mog oca. Dok je rukama pokušavao zaštititi one na podu, dobio je pendrekom tri puta po leđima. Vidio sam čovjeka krvave glave, udaranje navijača koji se sagnuo nakon što mu je ozlijeđena noga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bijesan sam jer za ovakav brutalan i organiziran napad nije bilo nikakvog povoda. Idem na utakmice od sedme godine i nikada nisam vidio ovako nešto."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo