IMA SE, MOŽE SE: / Evo koliko zarađuju hrvatske nogometne zvijezde u Italiji

Image
Foto: PIXSELL
7.9.2017.
19:28
PIXSELL
VOYO logo

Isti prenosi nogometni portal Goal koncentrirajući se na primanja koja ondje imaju hrvatski nogometaši među kojima su najplaćeniji Higuainov suigrač Mario Mandžukić i Bonuccijev novi kolega Nikola Kalinić. Obojica hrvatskih napadača, tvrdi izvor, na godišnjim su primanjima u iznosu od 3,5 milijuna bruto. Mandžukića to čini sedmim najplaćenijim igračem talijanskih prvaka (Higuain 7,5 milijuna, Dybala 7, Douglas Costa 6, Buffon i Pjanić po 4,5, Khedira 4 milijuna), dok je Kalinić po dolasku u klub sa San Sira dogovorio plaću koju nadmašuju samo dvojica (Bonucci i Donnaruma koji zarađuje 6 milijuna).

Inter ima novi ugovor za Ivana Perišića čija je trenutačna plaća 3 milijuna eura, odnosno 500,000 eura više u odnosu na klupskog i reprezentativnog suigrača Marcela Brozovića. Slijede Juventusov Marko Pjaca s 1,5 milijuna i Napolijev Marko Rog s 1,3 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U redovima Fiorentine 1,2 milijuna eura godišnje zarađuje Milan Badelj, dok Ivan Strinić u Sampdoriji privređuje milijun eura. Sa godišnjom plaćom od 450,000 eura Ante Budimir najplaćeniji je igrač Crotonea u kojem je 150,000 eura igra i Lorenco Šimić.

Između Strinićevih i Budimirovih primanja su Stipe Perice koja iznose 500,000 koliko dobiva u Udineseu. Ondje igraju i Igor Bubnjić (350.000 eura) i Andrija Balić (300.000 eura). Koliko i Balić zarađuje i Bolognin Bruno Petković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo