VIDEO: / Liverpool srušio Chelsea!

U velikom derbiju 12. kola engleskog nogometnog prvenstva Liverpool je slavio na Stamfrod Bridgeu protiv Chelseaja s 2:1 golom Glena Johnsona iz 87. minute.

20.11.2011.
21:32
VOYO logo

Chelsea je bolje otvorio susret i bio je opasnija momčad u prvih 20-ak minuta, dok je Liverpool svoju priliku tražio iz protunapada. Na kraju su Redsi strpljivo dočekali jednu pogrešku nekog od igrača Bluesa, a tragičar je bio John Obi Mikel koji je izgubio loptu ispred vlastitog šesnaesterca.

Kradljivac je bio Craig Bellamy koji je prvo odigrao dupli pas sa Luisom Suarezom, a potom uposlio Maxija Rodrigueza koji je ostavio Petra Čecha na krivoj nozi i poslao loptu u mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=1TmLhOqLn4IlatIk
szólj hozzá: Che 0-1 Liv

U nastavak je Chelsea ušao odlučniji, a kvalitetniju igru okrunio je golom u 55. minuti. Strijelac je bio Daniel Sturridge iz neposredne blizine. Većinu poslao odradio je zapravo Florent Malouda koji je krasno prošao i ubacio loptu s lijeve strane na rub peterca dok je Sturridge morao tek postaviti nogu i gurnuti loptu u nebranjenu mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=fRr96qmBS01eV2HZ
szólj hozzá: Che 1-1 Liv

Susret je sjajnom individualnom akcijom riješio Glen Johnson. Primio je loptu desni bek Liverpoola iskosa s desne strane, malo izvan šesnaesterca i sjurio se prema golu. Nisu ga uspjela omesti dvojica igrača Chelseaja i ovaj je prizemnim udarcem ljevicom u dalji kut prevario Čecha za drugu uzastopnu pobjedu Liverpoola na Stamford Bridgeu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo, Johnsonu je to bio prvi ovosezonski gol u tek petom premierligaškom nastupu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo