[FOTO, VIDEO] BBB NAPRAVILI JEDAN OD NAJVEĆIH PROSVJEDA: / Nije bio vrijeđanja ni skandiranja, čak su pokupili i smeće s parkinga

Image
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Specijalna policija čuvala je ulaz u stadion

8.7.2020.
20:00
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
VOYO logo

Navijači Dinama Bad Blue Boysi okupili su se u srijedu popodne ispred stadiona Maksimir. Boysi su revoltirani povratkom Zorana Mamića na Dinamovu klupu, čovjeka koji je zajedno s bratom Zdravkom osuđen da je iz kluba izvukao više od 100 milijuna kuna te oštetio državni proračun za 16 milijuna kuna.

Specijalna policija čuvala je ulaz u stadion.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osam pripadnika BBB-a bilo je unutar stadiona na pregovorima, a kad su izašli, dočekali su ih ostali navijanjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema izvorima iz policije, na Maksimir je stiglo između 300 i 500 navijača. Ovo je najveći prosvjed Boysa nakon onog 2015. godine, no sve je proteklo mirno, čak i premirno. Još uvijek nije poznato o čemu su bili pregovori Boysa i uprave kluba te tko je u njima sudjelovao, javio je RTL-ov reporter Boris Jovičić s Maksimira.

Oko 20 sati Boysi su se razišli bez navijanja, bez vrijeđanja i transparenata, čak su i pokupili svo smeće na parkiralištu. Kako je sve to izgledalo, pogledajte u fotogaleriji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Image

STOTINE BOYSA SE OKUPILI PRED MAKSIMIROM: Prosvjeduju protiv Mamića, specijalna policija čuva ulaz na stadion

Image

STOTINE BOYSA SE OKUPILI PRED MAKSIMIROM: Prosvjeduju protiv Mamića, specijalna policija čuva ulaz na stadion


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uživo

20:00 - Gotov je prosvjed. Boysi su otišli sa stadiona. Bez povika i skandiranja, bez vrijeđanja i transšarenata. Čak su i pokupili smeće.

19:45 - Prema izvorima iz policije, na Maksimir je stiglo između 300 i 500 navijača. Ovo je najveći prosvjed Boysa nakon onog 2015. godine, no zasad sve protječe mirno. Još uvijek nije poznato o čemu su bili pregovori Boysa i uprave kluba te tko je u njima sudjelovao, javio je RTL-ov reporter Boris Jovičić s Maksimira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

19:30 - Kako izgleda prosvjed na Maksimiru, pogledajte u fotogaleriji:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://net.hr/sport/nogomet/stotine-boysa-se-okupili-pred-maksimirom-prosvjeduju-protiv-mamica-specijalna-policija-cuva-ulaz-na-stadion/#119:00 - Osam pripadnika BBB-a bilo je unutar stadiona na pregovorima, a kad su izašli, dočekali su ih ostali navijanjem. Grupa od 300-tinjak Boysa preselila se na rub parkirališta ispred stadiona. Navijači Dinama Bad Blue Boysi okupili su se u srijedu popodne ispred stadiona Maksimir. Boysi su revoltirani povratkom Zorana Mamića na Dinamovu klupu, čovjeka koji je zajedno s bratom Zdravkom osuđen da je iz kluba izvukao više od 100 milijuna kuna te oštetio državni proračun za 16 milijuna kuna. Specijalna policija čuva ulaz u stadion.

Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo