'U životu niste vidjeli luđeg čovjeka od Mamića...'

Osim o slučaju 'Robert Murić', Zdravko Mamić je na izvanrednoj presici u srijedu progovorio i o istrazi sportske inspekcije po kojoj bi Lokomotiva mogla biti izbačena iz prve lige.

19.2.2014.
14:59
VOYO logo

"Ovdje se ne radi o čišćenju odnosa u hrvatskom nogometu, to je čista politika. Nakon što su pročešljali i Dinamo i Hajduk i kada se pokazalo da smo čisti sada su u krenuli na HNS, jednu od najbolje uređenih organizacija u Hrvatskoj. A kada je ukidanje licenci u pitanju to je čisti obračun ministra Jovanovića s hrvatskim nogometom", rekao je Mamić i prokomentirao slučaj 'Lokomotiva'.

"Dinamo i Lokomotiva nemaju veze jedan s drugim, imali su do 2009. jer sam tada bio luđak i vizionar. I da, bio sam predsjednik Lokomotive, ali te iste godine smo klub predali ljudima. Da li danas surađujemo s njima, da, kako surađujemo, po zakonu, čijem, hrvatskom i zakonu HNS-a".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Presica nije mogla proći bez Mamićevog osvrta na ministra Znanosti, obrazovanja i sporta Željka Jovanovića.

"U životu niste vidjeli luđeg čovjeka od Mamića kad vidi komarca. Skansi i Jovanović me podsjećaju na komarce iz Ičića gdje sam imao stan. Samo što sam one komarce ubio, a ovi me samo ubadaju i ne mogu me ubiti. E, sad mi iz HNS-a nemamo nikakav utjecaj na Odjel na licenciranje. Neka vam u HNS-u objasne kako ide proces licenciranja klubova", prenose Sportske novosti Mamićev nastup.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo