TUDOR IPAK NEĆE DOBITI POSAO IZ SNOVA: / Hrvat je trebao preuzeti Juventus, a onda je nastala velika svađa na parkiralištu

Image
Foto: Profimedia

U klubu vlada panika i kaos, a talijanski mediji tvrde kako je Pirlu glavu spasio potpredsjednik kluba Pavel Nedved

11.5.2021.
14:00
Profimedia
VOYO logo

Turbulentno je ovih dana u Juventusu. Klub je u teškoj poziciji na ljestvici Serie A, tek su na petom mjestu i prijeti im neigranje u Ligi prvaka, odnosno gubitak od 90 milijuna eura. Glavna tema je moguća smjena trenera Andreje Pirla, koji je u posljednjoj utakmici doživio težak krah, izgubivši 3:0 od Milana.

U klubu vlada panika i kaos, a talijanski mediji tvrde kako je Pirlu glavu spasio potpredsjednik kluba Pavel Nedved i to na parkiralištu. Naime, sportski direktor Fabio Paratici htio je odmah smijeniti Pirla i postaviti Igora Tudora kao privremenog trenera u posljednja tri kola, ali Nedved se s Paraticijem sukobio na parkiralištu i zabranio takav manevar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Paratici je imao ideju da će Tudor izazvati šok-terapiju kod igrača i da će u posljednja tri kola protiv Sassuola, Intera i Bologne time ostvariti neki rezultat, ali Nedved nije dao na Pirla i došlo je do velike svađe.

Nedved je na koncu pridobio i predsjednika Andreu Agnellija kao i direktora Federica Cherubinija, pa je Paratici izvisio, a izvisio je i Igor Tudor koji na kraju ostaje pomoćnik Pirlu. Što se Pirla tiče, on bi na kraju sezone ipak trebao otići, a što se Tudora tiče, njegova sudbina je nepoznata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo